sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Palmikkosäärystimet part II

Joku pälliskö vei miun pipon! 
Viime postauksessa mainitut, monesti puretut palmikkosäärystimet kokivat jonkinlaisen metamorfoosin. Ne hassusti meni kerälle pari kertaa ja lopulta säärystimistä tulikin jotakuinkin Dropsin ohjeella sellainen pipo! Melkein voisin sanoa, että kotelosta kuoriutui... no ei sieltä perhosta kuoriutunut, mutta pipo kuitenkin. Jonkun ihme sällin päähän vielä. huh.

Lanka halusi kuitenkin kostaa!! Ei voi olla totta miten vaikeaa voi joskus olla värien kuvaaminen keinovalojen avulla. Sata kuvaa, eri linsseillä, eri valoilla, ilman salamaa, salaman kanssa. Mistään ei tullut mitään, nyt on sekalainen kuvasätöksintä eri värisiä pipoja. Järkkärin pop-up salama ylivalotti, 50mm (f1.8) kiinteä linssi ei suostunut yhteistyöhön keinovalolla vaan laittoi vihreäksi koko pipon, halogeeni värjäsi toispuoleisesti. Enkä jaksanut odottaa päivään että olis valo ollu kohdallaan. Pitäs ehkä opetella kuvaamaan niin ei tarviis kiukuta näistä asioista, joku osaavampi olis varmasti saanu jälkeä.
Eih, sama pälliskö! Mitä se täällä tekee? Ja miks
sillä on miun säärystimet päässä?
(PS. tässä kuvassa tais tulla lähimmäksi
oikeaa tuo värikin)
No, siinä teille pari kuvaa, alimmassa lienee realistisin väri, salamaa olis varmaan jollain paperilla pitänyt vielä ohjata. Ei tule miusta kuvaajaa tai yhtään mitään muutakaan. Ai nii, paitsi todennäköisesti YAMK-insinööri, sain nimittäin opinnäytetyön tulostettua kielenhuollollista tarkistusta varten! Pitää palkita itsensä...

Mut semmoinen tuli sit niistä säärystimistä! Nyt mie lähen rukkikauppaan ihastelemaan. Niin ja varastan piponi takas tuolta pällisköltä!

4 kommenttia:

 1. Aika pitkällä varrella olevat säärystimet, kun riittävät peittämään pään. :D

  VastaaPoista
 2. Hehe, pakko sanoa että mää kuvittelin säärystimet eri näkösiks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mie itsekin vähän peilailin että erinäköiset niiden olis pitäny olla, mutta kyllä ne näinkin käy :)

   Poista