sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vuoden tylsin blogipostaus

Tällä kertaa tällainen postaus, eli vastoin kaikkia arvojani ja periaatteitani nyt ei tähän sisälly kuvan kuvaa eikä videon videota. Kevät on tulossa, lumet sulaa ja opinnäytetyökin on taas edennyt kielitarkastuksiin. Ette muuten usko miten paljon tympii korjata 80 sivuisesta möllykästä jotain pilkkuvirheitä kolmatta tuntia. Ei vaan ole minun homma tuo äidinkieli, pitäisi varmaan opetella kirjoittamaan, että ei tarvitsisi korjata.

Sitten ihan asiaan. Ristiina tulee jäämään (toivottavasti) eläkkeelle, tai ainakin eläkkeelle minun käsissäni. Tulevaisuudessa kehräyshommista vastaa Schachtin Ladybug nimeltään Jennifer. Ei sitä rukkia vielä ole tullut, mutta tilattu on. Toimitusvahvistusta odotetaan vielä tuolta valmistajalta/maahantuojalta (kiitos vaan ystävällisestä asiakaspalvelusta Villavyyhdille!) ja oletan että odottavan aika on pitkä.

Syy miksi päädyin Schachtin Ladybugiin: osia saa helpohkosti suomesta ja saksasta, hinta on jotakuinkin kohdallaan, rukki on kaksipolkiminen, lyhtyvetoinen ja voidaan käyttää myös kaksoisnyörillisenä. Majacraftilla jotain malleja oli, mutta ei vaan minua miellytä vaikka moni kehrääjä ko. merkin nimeen vannookin. Matchlessia katselin myös, mutta Joensuussa ei nämä softainsinöörin palkat vielä ole niin hyvät että kannattaisi harkita (olis pitänyt lukea vaikka hoitoalalle tai muuttaa eteläiseen suomeen, mutta kun kumpikaan noista vaihtoehdoista ei vaan sovi minulle). Odotus on joka tapauksessa kova ja pitkä ennen kuin jo etukäteen ristitty Jennifer pääsee ensimmäiselle polkaisulle.

Sitten muutakin. Ikinä en ole virkannut - enkä virkkaa! Mutta Novitan Puro batik-langasta alkoi syntymään jotain isoäidin neliöiden kautta, vielä en tiedä mitä, mutta enköhän siitä täällä jotain valaise kun jälkeä saan aikaiseksi. Todennäköisesti koirille peitto tai jotain muuta kun parisataa grammaa sitä on tuolla "ylijäämänä".

Laitankin tästä tuon bambukoukun savuamaan, että ensi viikolla olisi edes jotain järjellisempää postattavaa :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jenniferistä laitetaankin kunnon kuvakollaasi heti kun vain Jennifer astuu ovesta sisään. Siitä voit olla varma!

   Poista
 2. No höps, aina sitä voi vähän virkata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo! Huomasin saman kun nyt ensimmäistä kertaa virkkasin ja se 11 neliötä olisi valmiina. Ei malta lopettaa kun koukun saa käteen..

   Poista