perjantai 9. toukokuuta 2014

Kuituhamsterin kuitutäydennys

Miljoona, triljoona, tsiljoona kuitua... :D

Ei taas mitään käsitöitä ole tullut valmiiksi, eli ristiinan rullilla on edelleen suomenlampaanvilla (viimeiset metrit, mutta pitäis muistaa tehdä!). Sen sijaan jätin tuossa pari viikkoa sitten valmistumispaperit koululle ja koska Insinööri (Ylempi AMK) lappu pitäisi olla haettavissa toimistolta 28.5. niin tuo miss Marbli järjesti ylläripyllärin. Eli sain siis valkkailla viitisen kuitua krhm. mistäs muualta kuin Lanitium Ex Machinalta. Mie niin fanitan Lanitiumin lankoja & kuituja.

Sieltähän sitten tuli valkattua, eli nyt varastoon tuli falklandia (Villain), norjalaista (Helm's deep), SW merino+nylon (85/15) (Firestar #2), Merino, SW Merinoa (Unreal)  ja BLC/nylon (70/30) (Hypocrite). Kuvissa tarkempaa matskua. Jotenkin tuo Helm's Deep houkuttelis heti rullille, mutta kun mie niin oon oottanu Jenniferiä että sillä näitä topseja alkais kehräämään ihan urakalla. Ei vaan voi sormet syyhytä enempää, kyllä tuo rukin odottelu on tuskaa!

Huh, mutta ISO kiitos miss Marblille, mie niin kierin kohta näissä topseissa!  Sori kuvien laadusta, ei meinannu taas valo riittää niin salamaa ja kehiin ja ISO:t jäi silti liian isoksi... Pitäs varmaan valovoimaisempi linssi hankkia.

Firestar #2, Merinoa ja firestar nylonia (70/30). Glitter! 
Helm's deep, 100% norjalaista.  Siis onko parempaa punaista? Tää lähtee
kyllä seuraavaksi rullille..
Villain, 100% Falklandia, ei tällaista kuitua ole koskaan tullut kehrättyä.
Toivotaan, että uppoaa. Ainakin topsissa tuntuu übermukavalta!
Unreal, 100% superwash merinoa. Tästä odotan kyllä innolla, että mitä saan
aikaiseksi. Voi tulla aika vinkeää lankaa!
Hypocrite, BLC+firestar nylon (70/30).  Tähän iski silmät ekana, must have.
Sääli että kuva ei oikein tee oikeutta :)

Sellaista tänään - lankarullia näistä vielä joskus muodostuu, viimeistään sitten kun Jennifer tulee ja laittaa kuidut suoriksi! Jatkakaa.

12 kommenttia:

 1. Mie niin uskon, että sormet syyhyää... Väritä näyttä muuten yllättävän todellisilta kuvissa, ja tuo punainen on tosi kaunis. Tosin ei noista muistakaan väreistä hakemallakaan löydä valittamista. Täällä toinen Lanitium-fani, johtuneeko siitä etten ole juurikaan muihin tutustunut, mutta ei kai fanittamiseen tarvi perusteluja... tykkää kun on tykkäämiseen aihetta No jospa se Jennifer ehtis valmistumispäivään mennessä, saisitte sitten tanssahdella valmistujaispyörähdykset......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää tässä tapauksessa kohtuu oikealta nuo värit, ei ampunu yli :D Mut oli kyllä muuten valo-olosuhteet taas hanurista.. Ja fanittamiseen ei tarvitse ikinä perusteluja :) Ja nyt ois Jenniferille käyttöä, tekaisin just 299m/96g suomenlampaanvillalangan. Tuli aikasta hyvää vieläpä (ei siis niinku pulla, eli en maistanu). Pitää käydä näyttämässä kunhan pesusta ja kuivauksesta valmistuu. Oli muuten ihan sika ihana kuitu kehrätä kun kärryille pääs ja ristiinan säädöt sai kohdalleen!

   Poista
  2. Joo, hienoo lankaa on todellakin! Pitää varmaan yrittää taivutella ihtensäkin värttinän kimppuun, eiks se oo tervehtymisen merkki kun tuntee ihtensä toimettomaksi........

   Poista
  3. Jooh, selvä merkki siitä että toipuminen on jo pitkällä. Kiitoi vaan kehuista, kyl mie vielä kato opin..

   Poista
 2. Oho, ei tullu oikolukastuu mutta pitäis lukee että ....värit näyttää...

  VastaaPoista
 3. Oih! *pyyhkii kuolia*
  Jos noista ei sormet syyhyä niin sitten ei mistää ja pitäs hankkiutua hoitoon! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja nyt ois rukin rullatkin vapaana, että vois syyhyäminenkin loppua kun vaan kestäs kroppa kehrätä.. nimim. aamu kahdeksasta rukin ääressä.

   Poista
 4. Voi turkanen, on muuten aika herkut värit! Väriterapiaa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh! Ja helm's deep onki jo rullilla, on aika jumalattoman namskista säikeenä!

   Poista
 5. Oi mitä värejä, oi mitä kuituja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Voi kun olisin rikas niin ostaisin kaikki lanitiumin kuidut!

   Poista