keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Palmikkoneitsyys menetetty (tai noh, puolet siitä..)

Ikuisuudelta tuntuva palmikkosukka
Terppa vaan! Eipä ole tullut kirjoiteltua taas vähään aikaan, syykin on itsestäänselvä. Tai no, lähinnä tympii kun hommat ei oikein etene kun on vaikka mitä muuta tekemistä. Opinnäytetyöt ja muut painaa päälle niin sormet ei meinaa yltää puikkojen ympäri eikä oikein kehrättävän villankaan ympärille.

No, mutta jotain positiivista. Ensimmäinen palmikkosukka olisi sitten lopultakin tehty! Varsinkin kärkikavennukset heitti keturalleen ja niitä joutui vähän soveltamaan, seuraavalla kerralla osannen tehdä aika paljon siistimmät. Mutta siinäpä olisi kuvassa tuo sukka. Jalka, jossa lopulliset kuvat otetaan, ei ollut paikalla, joten jouduin turvautumaan sohvan reunaan. Väritkään ei ihan kohdillaan kuvassa ole, mutta ainakin siitä jotain selvää saa :D Yllättävä kyllä palmikko ei ole ollut edes hankala tehdä, mutta purkamiselta ei ole voinut välttyä kun on tullut sässittyä aina menossa olleen kerroksen kanssa.

Tuo palmikko onkin ollut aika jees, siis tykkään itse palmikosta ja tuohon kun rinnalle laittaisi parit  neljän silmukan palmikot niin sehän sopisi paitaan kuin nyrkki silmään.. tai silmä nyrkkiin, miten sen nyt ottaa. Ehkä tuota mallia tulen joskus omassa paidassani käyttämään... Siinä kun vielä hihoihin samanlaiset palmikot mitä tuossa sukassa on niin kunnon keskiaikaispalmikkopaita olis valmis. Suunnitelmat käyntiin..

Ristiina oli vauhdissa...
Neulomisen lisäksi karstasin ja esikäsittelin äärettömän roskaista villaa, joka sitten näkyykin tuossa kuvassa olevassa säikeessä. En millään saanut edes kehrätessä noita irtoroskia pois, olis varmaan pitänyt pikkuisen tarkemmin valita villat mitä alkaa kehräämään. No, aina ei voi voittaa, eiköhän tuosta nyt jotain lankaa saada aikaiseksi..

Mut siinäpä sitä, tuli myös ostettua uusi tv-taso ja senkki.. Ovat übermakeat, en laita kuvia ihan kiusallani :P Hehe, nyt kun kirjoitteli niin tulipa puikkovimma! Eikun neulomaan tuota toistakin sukkaa.

4 kommenttia:

  1. Hyvännäkönen sukka! Ei tuo kavennuskaan nyt ihan susille oo menny. Palmikon neulomisen voisi tietysti lopettaa siinä vaiheessa kun kärkikavennukset alkaa. Ts kärki neulotaan siinä tapauksessa kaikilla puikoilla vain oikeaa. Mutta hyvin se käy noinkin, joutuu vain vähän pähkäilemään.....äitees

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän näyttää ihan sukalta, paitsi että kyllä se kavennus vähän meni susille, neuloin ensin nurjat pois reunoista ja ajattelin että saan ihan siistin kun kavennan sitten siitä, mutta ei toiminu. Puntaroin kyllä että olisin tehny suoraan vaan oikealla kärjen ja kavennuksen siihen, mutta kun niin hyvin loppu palmikko niin ajattelin kokeilla säveltää :D Kyl se tästä, seuraavan kerran en tee samalla tavalla ettei hermot mene. Katsotaan saanko kaksi samanlaista sukkaa aikaiseksi. Nyt puikottamaan sitä toista!

      Poista