sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Jacob+bambutopsi kehrättävänä

On ollut hiljainen viikko käsitöiden osalta. Sagittaria-huivia työstän edelleen - puran ja työstän - puran ja työstän - puran ja työstän... Tiedättekö sen purkoosin tunteen? Toisena olikin Jacob+bambusekoite Lanitium Ex Machinan Vixen-topsin väreissä.

Siinä se on, Lanitium Ex Machinan Jacob+bambusekoite säikeenä. 
Ensimmäinen jacob+bambumix - tai no, ensimmäinen jacobilampi ja ensimmäinen bambu yleensä. Mielenkiintoista kehrättävää, Jacob on kohtalaisen karkeaa ja sitten kun sattuu enemmän bambua sisältävä pala topsia kohdalle niin sitten on taas ihan äärettömän liukasta ja pehmoista. Mielenkiintoinen projekti sinänsä. No, vielä kun tuon Navajokertaa niin siinäpä sitä olisikin jotain valmista pitkästä aikaa. Kokeilun arvoista kuitua kuitenkin, vaikka tuskin uutta Jacobia aivan heti aloitan. Tuokin meni nyt sitten huivipaksuuteen, eli odotettavissa on jotain fingeringiä - varmaankin lähelle 400m edestä.

Nyt tuo säie onkin rullalla odottamassa kertaamista, pitää keksiä että tekisikö seuraavaksi alpakkaa vai jotain "yleislankaa" merinosta. Kohta tässä joutuu jo topsikaupoille! (vaikka ei minulta kyllä nuo kuidut kesken lopu...)

Pitkästä aikaa tällainen tynkäpostaus, mutta pitäähän sitä jotain puolivalmista edes näyttää :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Yllättävän säpäkät, kesti kerrankin kirkkaahkona.

      PS. Alpakka Jenniferillä, vähänkö opetteluttaa :D

      Poista