sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Naaraskettu

Vixen - vapaasti suomennettuna naaraskettu. Sattuipa allekirjoittaneella myöskin olemaan sellaisella värityksellä varustettu topsi Lanitium Ex Machinan värjäämänä. Viikon epäsäännöllisen kehräämisen ja viikon lepuutuksen jälkeen tuli lopulta sekin kerrattua kolmisäikeiseksi (navajona) ja lopputuloksena on 449m/115g mukavannäköistä lankaa.

Vixen - vanha naaraskettu kaikessa komeudessaan.

Ja koska ajattelin lopulta alkaa panostamaan näihin blogin kuviin enemmän tai vähemmän niin tänään tulikin vietettyä aikaa kotikutoisessa studiossa keräten kaikki mahdolliset laitteet kasaan ja napsien kuvia tuosta naarasketusta. Kuvaukseen hamstrasin kaiken, silitetyt tyynynpäälliset, nuppineulat, epämääräiset vadit ja ompelukoneen valona toimiva pöytävalaisin. Kaukolaukaisimena toimi taas rakas TI-89 symbolinen laskin. Vähän jäin kaipailemaan studiosalamaa ja muuta kuin Canonin kittilinssiä, mutta kyllähän tuosta nyt jotain saatiin aikaiseksi..

Homemade studio setup :D Kyllä lähtee, viereisellä pöydällä lisäksi valo
joka töröttää kattoa kohden..
No, mutta muutenkin Vixenistä tuli otettua timelapsea ja kaikkea, joten laitetaas se loppuun. Ensi kerralla timelapsessa pitää muistaa laittaa manuaalitarkennus ja asetukset ettei tule niin paljon välkkymistä ja seilaamista.. Mutta sama lanka valmistusvaiheessa alla. Tällaista tänään


6 kommenttia:

 1. Pistit sitten studion pystyyn!! No mikä jottei! Lanka varsinnii on kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosimiehen studio.. Toivottavasti ei ihan heti vaihdeta mustia tyynyliinoja tai saan ehkä kuulla niiden käyttötarkoituksesta... Ja kiitossia lankaloisenkehuista. Pitää kohta tilata willoja lissee, uhkaa loppumahan.

   Poista
 2. Kauniin väristä lankaa :) Mitähän kaunista siitä syntyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! On se aika pirteää, en mie oikein tiedä mitä siitä tekis kun on kuitenkin sen verran karkeaa + täyttä villaa ja lanka ohutta. Joku huivihan siitä varmaan on tekaistava (kunhan nyt noita aiempia saisi puikoilta pois... *krhm*).

   Poista
 3. Ei voi todeta kuin (varmaan miljoonas kerta kohta), että hyvä maku lankojen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa jälleen kerran! Ei minua kato tällaiset kommentit haittaa vaikka niitä toistaisi useammankin kerran :)

   Poista