sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Valokuvia ja viikon kuulumiset

Koska kesällä on nihkeää, ja kolmekymmentä astetta aiheuttaa järjetöntä hikoilua sekä kehrätessä, että neuloessa niin edetään epämukavuusalueelle ja tehdäänpä erilainen blogipostaus.

Käytiin möksällä hoitamassa kasvimaata. Pojat halusi tulla kuvatuksi teleobjektiivilla. Kivaa oli - sais sataa enemmän että kasvimaakin kestäis elossa.
El Camo, läkähtynyt mutta onnellinen. Telen edessä.
El Speedy teleobjektiivin parina :) 
Edellisen möksäreissun jälkeen huomasin, että ei miun putket riitä mihinkään. No, kävin sitten ostamassa 70-300mm (f4...6.. jotain, ei valovoimainen, mutta halba :D) Tamronin putken. Onhan se kompromissi hinnan ja valovoimaisuuden kanssa, mutta kyllä se aurinkokelissä pelittää :)

Äiteen tiikerililjat uudella putkella. Nättejä on.

Hei, siellä porukoillahan oli myös tois komee ruusu..

Bikoos putket on nyt kunnossa ja niin edelleen niin onpas työn alla jotain muutakin. Nimittäin alpakanvillaa, osa niistä on jo rullalla. Loüetin minikammoilla tulee topsia ja AIVAN JÄRKYTTÄVÄN mahtavaa kuitua. Kiitos Tess, olet loistoalpakka pehmeänpehmeällä villalla! Amppari tai paarmakin pääsi kuvaan.

Kammat, villat ja amppari!

Että semmoista tällä kertaa. Sagittaria edelleen puikoilla, jotenkin nihkeästi lähtee käsityöt näissä lämpötiloissa. Kehräys kyllä onnistuu kun malttais kammata nuo alpakkaiset. Mutta kyllä se siitä, jatkakaa!

10 kommenttia:

 1. Sirpucalta välitän terveiset: Villaa saa hakea lisää, jos siltä tuntuu! Oli muuten aika söpö viikon vanha alpakka, kun eilen käytiin visiitillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, jeii! Erityisesti tuo Tessin villa on nimittäin ollut mahtavaa! Saran villaa joutui vähän enemmän heittämään hukkaan, mutta kyllähän siitäkin lankaa syntyy. Muut vielä korkkaamatta ;) Ja joo, mie oon vakoillu facebookista sitä sulostusta. Voi pelkele mikä nyytti!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Camo muistuttaa kovasti kaverini 11-vuotiasta sekarotuista :) Jännää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kuvat on kerrankin vaihtelua elämään. Ei kaverin sekarotuisessa sattuis olemaan Estrelanvuoristokoiraa (vissiin nuo laumanvartijamixit on aika yleisiä, vaikka estrela ei niinkään)? :D

   Camo kiittää, on kuulemma otettu kun se näyttää vanhemmalta kun mitä on :) Pääsee siis käyttämään "isojen poikien pantaa" (semmoista leveämpää..).

   Poista
  2. Muistaakseni roduista ei ollut hajuakaan, tai hämärä muistikuva oli että leonbergiä ois, mutten nyt päätäni pistä pantiksi. Pää on hyvinkin samanmuotoinen :)

   Poista
  3. Heh joo, leonbergillä aika samanlainen turpa kun tuollakin. Enpä välttämättä erottaisi jos oikein naamakuvat sattuisi kohdalleen :) Koirat roks.

   Poista
 3. Äiteelläs näyttäsi olevan aika komeita kukkia - vaikka ite sanonkin! Mutta ainahan me on oltu vaatimattomia...heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hep, joo on sillä. Enkä edes kaikkia kerinny kuvaamaan! Onneks on vaatimaton suku niin ei kukkaloiste nouse piähän :D Mut joo, nätit on kukat ja penkit. Ja paljon amppareita.

   Poista
 4. Käykö teillä koirat pulahtamassa järvessä?
  Kaunis tuo äetis ruusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valkoinen on ihan umpihullu veteen - jos se asuis veden lähellä, niin todennäköisesti kasvattaisi evät ja lisäksi turkki muodostuisi leväkasvustosta. Eli kun vettä haistaa niin alkaa vetämään ***leesti ja kiukkuamaan kun vauhti ei ole riittävän kova.. Junnu ei alkuunsa tykännyt ollenkaan, mutta riittävän lämmin niin ei sitäkään vedestä meinaa pois saada. Junnu on vielä hyvä kun se ei edes minkään kepin perässä ui, se vaan lenkkiä rundaa vedessä.

   Ja joo, niin on. Äiteen kukat on komeita :)

   Poista