keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jennifer, sinä saavuit! (Schact Ladybug)

Jennifer edestä..
Se päivä koitti lopulta. 13 viikon ja parin päivän odottelun jälkeen uusi asukki on lopulta kotiutunut! Kyseinen laitos on siis Schact Ladybug rukki, jonka tilasin Villavyyhdistä. Tehtaan viivästysten ja muiden matkalle sattuneiden kommervenkkien jälkeen homma hoitui todella nopeasti ja sen jälkeen kun Jennifer saapui Coloradosta Vantaalle, tulikin postipaketti varmaan jo vuorokauden sisällä. Mukaan oli myös ilmestynyt neljä lettiä villaa, veikkaanpa että toimittaja tällä pahoitteli viivästynyttä toimitusta (mainintaa näistä ei ollut). Paketissa siis yksi vihreä (vaikutti BFL:ltä noin pikakopeloinnilla) ja kolme harmaata 100% Shetlannin lammasta. Shelttiä en olekaan kehrännyt, mutta pehmoista pirulaista se on! 

Jennifer takaa..
No, yllä parit kuvat Jenniferistä, sori pop-up salamavalotus. Ei oikein tuo kesäinen luonnonvalo meinaa riittää, enkä omista mitään sellaista valoa jolla saisin vähän luonnollisemman efektin aikaiseksi. Loistava rukki, vaikkakin hieman opetteluttaa tuo lyhtyvetoisuus kun rulla kiertää vastakkaiseen suuntaan kun Ristiinassa. Jarrun säätö onkin sitten helpompi, eikä ainakaan vielä nyöri ole pois hyppinyt :D Jos tällä olisin aloittanut kehräämisen, enkä perinnerukilla, olisi säästynyt kirosanoja aikamoinen määrä. On se vaan niin paljon helpompi tapaus. Tätä odotellessa on myös oman rukin valmistaminen alkanut kiinnostaa enemmän ja vähemmän - tuollaisen kotimaisen pystyrukin tiedättehän. Tulihan tuota jo hieman osiakin ostettua jos saisi lyhtyä ja kehrää hieman protoiltua. Tosin nyt kyllä Jenniferillä kehrääminen vie aikaa *krhm*, kuvissa työn alla muistaakseni kammattua suomenlammasta.

Siinäpä vielä letit, kiitoksia vain toimittajalle!
3x100g shelttiä ja 100g värjätty BFL(?)
Tämmöistä tänään, puikot jäihin ja kehräämään! 

4 kommenttia:

 1. Jess! Hienoa hän saapui, vihdoin viimein... meinasin jo usko loppua näin sivusta seuranneenkin, kun katseli teidän yhteisen taipaleen hankaluutta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä naama näkkärillä kun postin mies kiikutti paketin perille. Usko oli kyllä itselläkin koituksellaa, mutta hyvää kannatti taaskin odottaa! Ja eikun Jenniferin kimppuun.

   Poista
 2. Saat hyvät huivilangat noista shelteistä! surrrrurrr......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika isoon huiviin kun 300g on yhteensä :D Surrurvaan, ja takas jenniferin ääreen... Hitto kun tää ruokakauppailu ja kaiken maailman eläminen hidastaa tahtia!

   Poista