perjantai 13. kesäkuuta 2014

Purkoosin multihuipentuma

Tylsääkin tylsempi blogipostaus hyvää päivää!

Ja ei, en ole yhteensopiva minäkään kolmiohuivien kanssa. Alkoi tuossa BLT-huivi olemaan jo loppumetreillä, kunnes huomasin että tein verkkoinsertin täysin totaaalisen väärin. Ei näytä hyvältä, ei sitten miltään kantilta. Onneksi ei ole kuin joku 15 riviä neulottuna (puuh), mutta nyt lähtee purkuun. En edes laita kuvaa, nyt nimittäin sapettaa aivan järkyttävän paljon. Saa jäädä hetkeksi nurkkaan nuo pyöröpuikot, että kerkiää verenpaine tasaantumaan.

Niin ja mitäs muuta. Eipä ihmeempiä, tuli perustettua kasvimaata tässä parin viikon aikana ja rukkia odotellaan edelleen. 14. viikko pyörähtänee kohta käyntiin, positiivista sinänsä että rukki on jo matkannut sen reilun 7000 kilometriä aina naapurivaltioon Ruotsiin asti, mutta vielähän tässä taitaa viikko-kaksi pyörähtää ennen kuin se on perillä. Ei tämäkään ihan niin mene kuin pitäisi.

Käsityöt ovatkin olleet muutoin vähemmällä kun kasvimaa tuli tuutattua porukoiden mökille ja siellä sitten menee kesälomaa tehokkaasti. Retiisit, sipulit, lantut, salkopavut, porkkanat ja punajuuret maissa siis. Koirat nauttii ihan höpönä, tänäänkin käytiin kastelureissulla ja kerrankin runtit sai vapaana temmeltää - ja käydä uimassa! Hienoja poikia ja nyt hyvin hiljaa makailevat vaan matolla.

Ja kehruuprojektina edelleen kaapeliksi kerrattu lanka. Projekti tarkkenee edetessään, joten lankana 25% valkoista paimenkoiraa, 25% valkoista suomalaista lampia, 25% ruskeaa suomalaista lampia ja 25% vaalean ruskeaa suomenlammasta. Koira ja vaalean ruskea suomenlammas menee yhteen 2-säikeiseen ja ruskea + valkoinen lammas toiseen 2-säikeiseeen, nämä sitten vielä kerrataan yhteen ja siinäpä lanka. Joka säie on sen 36g, joten pitäisi tulla se 150g lankoja - paksuutena tavoitellaan jotain seiskan ja nallen väliltä :)

Sellaista tänään. Kuvaton päivä :)
2 kommenttia:

 1. No hitto! Miten sen huivin nyt noin kävi? No aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta!!! Vaan eipä lähe mullakaan kehruus onnistumaan, säie on poikki vähän väliä. Kai siihen on syynä se, että toinen silmä joutaa kahtomaan kehruusta kun toinen silmä kahtoo jalkapallokisoja. Kiitos reippaille kastelijoille, ite ei ois sinne välttämättä ehditty/jaksettu ainakaan tänään, tuskin huomennakaan. Palataan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano jo muuta, olin liian innokas ja neuloin vaan niin yllättäen keskisilmukasta loppua kohden vetää vinoon ==> jotenkin onnistuin sässimään tämänkin! Eikä oo neuloa kun oikein+kavennus kertaa X.

   Kyllä se kehruu vielä starttaa - kun nyt tuo jenniferi tulis niin Ristiina sais peräkonttimatkan sinne. Tai kunhan nyt edes sais tuon yhden säikeen kehrättyä loppuun niin sekin olisi jo alku.

   Ja eipä mitn. Tänään näyttäsikin olevan sateinen päivä, joten ei sinne kannattaskaan ahtautua :P

   Poista